Dames pantoffels met voetbed

Zoek je dames pantoffels met voetbed die je voeten iets meer ondersteuning geven tijdens het lopen? Pantoffels zijn doorgaans gemaakt van zachte materialen zodat ze extra comfortabel zitten al je thuis aan het relaxen bent.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

13 items

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Hoge dames sloffen fake fur - Dierenprint
   22,95
 2. Hoge dames sloffen fake fur
   22,95
 3. Sloffen dames mules met dierenprint
   17,95
 4. Sloffen dames mules
   17,95
 5. Pantoffels dames met stevige zool en print
   19,95
 6. Pantoffels dames met stevige zool
   19,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

13 items

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Nu is het ook niet de bedoeling dat je er een marathon gaat lopen met zachte slofsokken, maar zijn ze vooral ontworpen om je voeten warm te houden. Toch kan het fijn zijn om dames pantoffels met een voetbed te dragen, bijvoorbeeld omdat je zwakke enkels hebt. Wil je dames pantoffels met voetbed bestellen die je voeten ondersteunen als je er thuis op rondloopt? Kijk dan bij Apollo Sokken in de webshop want in ons assortiment pantoffels vind je verschillende dames pantoffels met voetbed

Warme dames pantoffels met voetbed die je voeten ondersteunen

Comfort en warmte zijn belangrijke uitgangspunten bij het ontwerpen van pantoffels. Doorgaans bieden sloffen en pantoffels door de zachte materialen niet veel ondersteuning aan je voeten. Vind je ondersteuning voor je voeten wel belangrijk, bijvoorbeeld voor je lichaamshouding of vanwege zwakke enkels, dan kun je bij Apollo dames pantoffels met een voetbed bestellen. Deze pantoffels hebben een stevig en voorgevormd voetbed die ondersteuning geven aan de voetholte zodat je niet door je voeten kunt zakken als je erop loopt. Uiteraard zijn de dames pantoffels met een voetbed ook heerlijk warm en comfortabel om te dragen. Met de dames pantoffels met voetbed van Apollo kun je dus genieten van warme voeten en extra ondersteuning, allemaal verpakt in een paar mooie sloffen.

Dames pantoffels met voetbed voor extra comfort en ondersteuning

In de webshop van Apollo Sokken kun je verschillende modellen pantoffels bestellen, waaronder de zeer comfortabele dames pantoffels met voetbed. Deze pantoffels zijn ontworpen om naast warmte en comfort ook extra ondersteuning aan je voeten te bieden. De pantoffels hebben en voorgevormd voetbed wat je voetholte ondersteunt. Bovendien hebben deze dames pantoffels met voetbed een stevige zool die voor meer grip zorgt zodat je er goed op kan lopen en niet kan uitglijden op een gladde vloer. Je kunt de Apollo dames pantoffels met voetbed bestellen in de gangbare damesmaten.

Kwalitatieve dames pantoffels met voetbed voor een aantrekkelijke prijs

Bij Apollo Sokken kun je altijd terecht voor de meest betaalbare damessloffen, zoals onze dames pantoffels met voetbed. Doordat we al onze sloffen en pantoffels in eigen beheer produceren kunnen we veel besparen op de productiekosten. En dat merk je als je bij ons in de webshop kijkt, want onze dames pantoffels met voetbed zijn standaard laag geprijsd. Het in eigen beheer produceren van onze dames pantoffels met een voetbed geeft ons ook de ruimte om ons productieproces zo duurzaam mogelijk in te richten, en waar mogelijk de keuze te maken voor duurzame materialen als wol, biologisch katoen en bamboe. Wil je dus kwalitatieve dames pantoffels met een voetbed bestellen dan kun je dat voordelig doen bij Apollo.

Mooie dames pantoffels met voetbed online bestellen

Wil je een paar mooie dames pantoffels met een voetbed kopen, dan kun je bij Apollo Sokken de mooiste en voordeligste pantoffels bestellen. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop, en heb je voor 16.00 op een werkdagen je pantoffels besteld, dan zorgen wij dat ze de volgende dag bij je worden afgeleverd. Je kunt ook gratis je dames pantoffels met voetbed laten thuisbezorgen, want heb je een bestelling die in totaal €39,- of meer bedraagt, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Wil je dus mooie en warme dames pantoffels met een voetbed bestellen, dan doe je dat altijd voordelig bij Apollo Sokken. 

Top bonus offers from 1xbet for sports betting and casino games.