Biersokken heren

Moet je nog een cadeautje kopen en heb je even helemaal geen inspiratie voor een origineel idee, dan is er geen probleem want in de webwinkel van Apollo vind je verschillende leuke cadeau ideeën. In onze webshop kun je verschillende leuke giftboxen voor heren vinden waar je zeker iemand blij mee kunt maken.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Bier sokken giftbox
     6,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Koop bijvoorbeeld de giftbox met grappige biersokken voor heren. Deze biersokken voor heren zijn verpakt in een echt bierblik en hebben een super leuke opdruk. Kijk in onze webshop onder de categorie Gifts als je deze biersokken voor heren wilt bestellen.

Biersokken voor heren van Apollo, een origineel cadeau idee

In de webshop van Apollo kun je leuke giftboxen bestellen voor heren die het goed doen als presentje bij iedere gelegenheid. We hebben verschillende giftboxen in het assortiment, zoals de giftboxen met grappige sokken. Je kunt onze giftboxen met sokken bestellen in een aantal verschillende thema’s, zoals bijvoorbeeld de grappige biersokken voor heren. Deze biersokken voor heren zijn te bestellen in drie verschillende dessins met een leuke tekst op de zool. En de verpakking is wel heel bijzonder, want de biersokken voor heren zitten in een echt bierblik verpakt. Zoek je dus nog een aardigheidje voor een echte bierliefhebber, dan zijn de biersokken voor heren het ideale cadeau.

Biersokken voor heren waar je meteen dorst van krijgt

Bij Apollo Sokken kun je leuke ideeën opdoen als je nog een cadeautje moet kopen voor een man. Voor heren hebben we bijvoorbeeld sokken en boxershorts in kant-en-klare cadeau dozen, en in verschillende thema’s. Zo kun je een giftbox bestellen met boxershorts in een barbecue thema, sokken met hamburger prints in een echt hamburgerdoosje en leuke biersokken voor heren in een echt bierblik. De biersokken voor heren zien er niet alleen heel leuk uit in hun aparte verpakking, ze zijn ook zeer aangenaam om te dragen door de zachte materialen en hun goede pasvorm. Je kunt onze biersokken voor heren online bestellen in de maten 42 tot 47. 

Biersokken voor heren van Apollo, een duurzaam en betaalbaar cadeau

We produceren al jaren al onze sokken in eigen beheer, en dat geldt eveneens voor de vrolijke sokken die we verpakken in onze giftboxen. Daardoor zijn onze giftboxen zoals de biersokken voor heren altijd zeer voordelig van prijs. En bovendien gebruiken we altijd hoogwaardige materialen voor onze sokken. Onze biersokken voor heren zijn gemaakt van duurzaam katoen en worden op ecologische wijze geproduceerd. Wanneer je dus een duurzaam en betaalbaar cadeautje wilt kopen voor een feestelijke gelegenheid, dan heb je gegarandeerd succes met onze biersokken voor heren.

Feestelijke biersokken voor heren online bestellen bij Apollo Sokken

Wil je dus een echt uniek cadeau geven, ga dan naar de webshop van Apollo Sokken om deze feestelijke biersokken voor heren te bestellen. Bovendien maken we het je wel heel erg makkelijk, want je kunt gewoon thuis een leuk cadeau uitzoeken en dan zorgen wij dat de mooi verpakte biersokken voor heren verstuurd worden. Heb je het cadeautje al snel nodig, zorg dan dat je de biersokken voor heren voor 4 uur ’s middags op een werkdag hebt besteld want dan kunnen we ze de dag erna al bezorgen. En bestel gerust meteen iets voor jezelf als je toch in onze webshop bent om biersokken voor heren te bestellen, want wanneer je voor meer dan €39,- een bestelling plaatst betalen wij jouw verzendkosten.