Sjaal Limburg

Als je deze keer in Limburg carnaval gaat vieren dan kun je niet zonder accessoires in de kleuren van de Limburgse vlag. Tijdens carnaval heeft Limburg een andere vlag dan normaal, en bestaat uit drie banen in de kleuren rood, geel en groen.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

In de webwinkel van Apollo Sokken kun je bijvoorbeeld een rood-geel-groen gestreepte sjaal om in Limburg carnaval te vieren bestellen. Zoek je dus nog een leuk detail om je carnavalskostuum helemaal mee af te maken, dan is zo’n leuke sjaal Limburg een uitstekende keuze. Kijk in onze webwinkel onder de categorie Party als je ook zo’n sjaal om in Limburg carnaval te vieren wilt bestellen.

Een leuke rood-geel-groen gestreepte sjaal om in Limburg carnaval te vieren

Tijdens carnaval keren de rollen om en nemen de burgers tijdelijk het bestuur over. Tijdens carnaval hebben de meeste plaatsen en ook de provincie Limburg dus een andere vlag. Dat is de reden dat wanneer je carnaval in Limburg gaat vieren de hele menigte in het rood, geel en groen is uitgedost. Met onze leuke sjaal Limburg in dezelfde kleuren hoor je er helemaal bij. Bovendien houdt sjaal Limburg je warm tijdens de koude carnavalsdagen, zodat je in alle comfort buiten van de feestelijkheden kunt genieten. Wil je helemaal in de stemming komen, bestel dan deze sjaal om in Limburg carnaval te gaan vieren, dan kan het feest pas echt beginnen. 

Een echte sjaal om in Limburg carnaval te vieren voor alle leeftijden

Bij Apollo Sokken kun je de leukste carnavalsartikelen bestellen in de Limburgse kleuren voor alle leeftijden. Je kunt bijvoorbeeld sjaal om in Limburg carnaval te vieren bestellen of een leuke rood-geel-groen gestreepte trui of shirt. Voor dames hebben we onder andere nog maillots, panty’s beenwarmers en haarbanden in de Limburgse carnavalskleuren. De sjaal Limburg is te bestellen in verschillende modellen, zoals de feest snood, of de feest sjaal met franjes met rood, geel en groene strepen. De sjaal Limburg is eveneens verkrijgbaar voor kinderen, bestel bijvoorbeeld de feest kindersjaal met bijpassende vingerloze kinderhandschoenen waar je lekker warm mee de carnavalsoptocht kunnen bekijken.

Een betaalbare sjaal om Limburgs carnaval te vieren van Apollo Sokken

Zoek je nog een sjaal om in Limburg carnaval te vieren met de drie kleuren van de Limburgse carnavalsvlag? Dan zit je goed bij Apollo sokken, want bij ons kun je een betaalbare sjaal om in Limburg carnaval te vieren bestellen in de Limburgse kleuren. En als je een sjaal Limburg bestelt in onze webshop dan is deze niet alleen heel goedkoop, maar ook duurzaam geproduceerd. We proberen bijvoorbeeld waar mogelijk duurzame grondstoffen te gebruiken en vermijden giftige stoffen tijdens de productie van onze artikelen. Een voordelige sjaal om in Limburg carnaval te vieren bestellen, dat doe je dus bij Apollo Sokken. 

Een sjaal om in Limburg carnaval te vieren online bestellen bij Apollo Sokken

Wanneer je een betaalbare sjaal om in Limburg carnaval te vieren wil bestellen dan kun je dat makkelijk doen in de webshop van Apollo Sokken. Bij ons kun je altijd de voordeligste kleding en accessoires kopen voor carnaval, en als je op een werkdag voor 16.00 uur je bestelling doet heb je de sjaal om in Limburg carnaval te vieren de volgende dag al in huis. En bestel bij je sjaal om in Limburg carnaval te vieren ook meteen een bijpassende muts of handschoenen, want bedraagt je bestelling €39,- of meer dan betalen wij de verzendkosten. 

Top bonus offers from 1xbet for sports betting and casino games.