Pantoffel voor dames met harde zool

Wil je een pantoffel voor dames met harde zool bestellen om thuis comfortabel op rond te kunnen lopen? Warme pantoffels zijn ideaal om te dragen op een koude herfst- of winterdag, en daarom hebben we bij Apollo Sokken een grote collectie met pantoffels en sloffen in verschillende soorten en maten.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

18 items

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Hoge dames sloffen fake fur - Dierenprint
   22,95
 2. Hoge dames sloffen fake fur
   22,95
 3. Pantoffel dames zacht
   14,95
 4. Sloffen dames met knot
   14,95
 5. Pantoffel dames gebreid
   16,95
 6. Pantoffel dames bunny
   16,95
 7. Pantoffel dames met dierenprint
   16,95
 8. Sloffen dames mules met dierenprint
   17,95
 9. Sloffen dames mules
   17,95
 10. Pantoffels dames met stevige zool en print
   19,95
 11. Pantoffels dames met stevige zool
   19,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

18 items

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Zoek je specifiek een paar sloffen of pantoffels waarmee je ook de tuin in kunt lopen of de vuilnis mee buiten kunt zetten, dan kun je een Apollo pantoffel voor dames met harde zool kopen.  Deze pantoffel voor dames met harde zool heeft aan de onderzijde een stevige rubberen zool die niet alleen betere ondersteuning geeft maar ook je sloffen beschermt als je er even mee naar buiten zou lopen. Bekijk in onze webshop in ons assortiment Dames Pantoffels als je op zoek bent naar een pantoffel voor dames met harde zool.

Degelijke pantoffel voor dames met harde zool voor in en rond het huis

Comfort en warmte zijn belangrijke punten bij de selectie van een paar pantoffels voor dames. Pantoffels zorgen ervoor dat je altijd warme voeten hebt, wat vooral handig is op koude harde vloeren in de winter. Als je even naar de keuken wilt lopen, of naar een onverwarmde kelder, dan krijg je in ieder geval geen koude voeten met een paar warme pantoffels. Wil je dat je pantoffels er ook tegen kunnen als je ze draagt terwijl je de vuilnis buiten zet of even iets in de tuin gaat doen, dan kies je voor een pantoffel voor dames met harde zool. Bij Apollo Sokken kun je in de webshop een uitgebreide selectie met pantoffels en sloffen voor in en rond het huis vinden. Dus als je specifiek op zoek bent naar een pantoffel voor dames met harde zool hebben we bijvoorbeeld een paar stijlvolle mocassins of de vilten pantoffels met geribbelde rubberen zool.

Een pantoffel voor dames met harde zool in verschillende modellen

Wil je een degelijke pantoffel voor dames met harde zool, maar ben je bang dat je keuze dan beperkt tot saaie opa modellen? Daar hoef je niet bang voor te zijn want bij Apollo kun je een trendy pantoffel voor dames met harde zool bestellen in verschillende kleuren en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van stijlvolle de vilten pantoffel voor dames met harde zool die van binnen gevoerd is met fake fur voor extra warmte, of de halfhoge mules van fake fur die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Een Apollo pantoffel voor dames met harde zool kun je bestellen in de maten 37/38, 39/40 en 41/42.

Pantoffel voor dames met harde zool voor een scherpe prijs

Bij Apollo Sokken kun je de mooiste en de voordeligste pantoffel voor dames met harde zool kopen. Doordat we al onze sloffen en pantoffels in eigen beheer produceren kunnen we besparen op de kosten en de prijzen voor onze klanten laag houden. En doordat we de productie in eigen hand houden kunnen we erop toezien dat de pantoffels aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Zoek je dus een voordelige pantoffel voor dames met harde zool dan krijg je bij Apollo veel kwaliteit voor een lage prijs. 

Eenvoudig een pantoffel voor dames met harde zool online bestellen 

Een mooie pantoffel voor dames met harde zool bestellen, dat kan dus eenvoudig in de webshop van Apollo. Je kunt in de webshop makkelijk een keuze maken en als je voor 16.00 op een werkdag bestelt dan komen de pantoffels de volgende dag al naar je toe. Je kunt de pantoffel voor dames met harde zool gratis laten thuisbezorgen als je voor meer dan €39,- aan producten bestelt in de webshop van Apollo Sokken. Bestel dus meteen een bijpassend huispak of nog een paar extra warme huissokken bij je pantoffel voor dames met harde zool om er warmpjes bij te zitten deze winter.