Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Biologisch katoenen sneakersokken voor jongens

Wil je betaalbare sneakersokken van biologisch katoen voor jongens kopen dan kun je daarvoor terecht bij de webwinkel van Apollo Sokken. Wij zijn gespecialiseerd in basics van duurzame materialen, en hebben veel verschillende items van biologisch katoen in ons assortiment zoals de sneakersokken van biologisch katoen voor jongens. Deze sneakersokken van biologisch katoen steken net niet boven je sneakers uit, en zijn dus ideaal als je kind een korte broek wil aantrekken op een warme dag. Bovendien zijn de sneakersokken van biologisch katoen vriendelijk voor het milieu en vriendelijk voor de voeten van je kind. In de webwinkel van Apollo Sokken kun verschillende jongens sneakersokken van biologisch katoen kopen met grappige dessins in alle gangbare kindermaten. 

Jongens sneakersokken van biologisch katoen met een hoog draagcomfort

Als grondstof voor onze sneakersokken van biologisch katoen voor jongens hebben we organisch katoen gebruikt wat voldoet aan strenge regels van het GOTS-keurmerk (Global Organic Textile Standard). Katoen wat dit keurmerk draagt is gegarandeerd op milieuvriendelijke wijze geproduceerd, vanaf de plantage tot aan de fabriek. Bovendien geeft het keurmerk ook aan dat de arbeiders hun werk hebben kunnen doen in goede en veilige omstandigheden en dat de katoenproducenten een eerlijke prijs hebben gekregen voor hun producten. Biologisch katoen heeft ademende eigenschappen en voelt heerlijk aan op de huid. De sneakersokken van biologisch katoen voor jongens die je in ons assortiment kunt vinden zijn dan ook fijn om de hele dag te dragen.

Sneakersokken van biologisch katoen voor jongens in verschillende dessins

De jongens sneakersokken van biologisch katoen van Apollo hebben een zeer comfortabele pasvorm, en zijn aan de bovenzijde voorzien van een zacht elastisch boord. Het boord zorgt ervoor dat de enkelsokjes goed op hun plaats blijven als je kind aan het rennen en spelen is, en dat de sokjes niet van de voet zakken. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je kind last zal krijgen van huidirritaties en blaren, want het katoen absorbeert vocht wat door transpiratie ontstaat. Deze sneakersokken van biologisch katoen zijn naadloos uitgevoerd en hebben ze alleen bij de tenen een handgekettelde naad. Als je sneakersokken van biologisch katoen voor jongens wil bestellen dan vind je verschillende modellen in de gangbare kindermaten en verschillende kleuren.

Betaalbare sneakersokken van biologisch katoen uit duurzame productie

Bij Apollo gebruiken we niet alleen biologisch katoen met een GOTS-keurmerk voor onze sneakersokken van biologisch katoen, maar we hebben het hele productieproces zo duurzaam mogelijk ingericht. De enige manier om dat te bereiken was door de productie in eigen hand te houden. We proberen eveneens om de productiekosten waar mogelijk te beperken zodat je bij ons de voordeligste sneakersokken van biologisch katoen voor jongens kunt kopen. Duurzaam geproduceerde sneakersokken van biologisch katoen hoeven dus niet duur te zijn als je ze bestelt bij Apollo Sokken. 

De voordeligste jongens Sneakersokken van biologisch katoen online bestellen

Kinderen groeien erg snel, en je koopt waarschijnlijk vaker nieuwe kleren voor ze dan je lief is. Om niet elke keer weer diep in de buidel te tasten voor een nieuw paar sneakersokken kun je ze deze keer bij Apollo in de webshop bestellen. Online bestellen van sneakersokken van biologisch katoen is bij ons niet alleen makkelijk, het gaat ook razendsnel. Je hebt de sneakersokken van biologisch katoen binnen 24 uur in huis als je ze op een doordeweekse dag voor 16.00 uur hebt besteld. Naast de betaalbare sneakersokken van katoen kun je in onze webshop nog andere basics voor jongens bestellen, zoals T-shirts en jongens ondergoed. Winkel dus gerust verder als je op zoek bent naar sneakersokken van biologisch katoen, want bestel je voor meer dan €39,- dan zijn de verzendkosten voor onze rekening.