Oeteldonksjaal

Als je naar Den Bosch gaat om carnaval te vieren, dan moet je kleding in de kleuren van de Oeteldonkse vlag aan. De stad Den Bosch verandert namelijk elk jaar in het supergezellige Oeteldonk, compleet met zijn eigen vlag.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Deze vlag heeft de gekleurde banen in rood, wit en geel en vaak wordt er ook een kikker op afgebeeld. Zoek je dus nog een leuke accessoire in de Oeteldonkse driekleur, dan kun je bijvoorbeeld zo’n warme Oeteldonksjaal bestellen bij Apollo Sokken. In onze webwinkel kun je speciaal voor carnaval in de categorie Party verschillende feestelijke kledingstukken en accessoires vinden in de Oeteldonkse kleuren zoals een echte Oeteldonksjaal. Wil je ook in stijl carnaval vieren, dan kun je bij Apollo een leuke Oeteldonksjaal bestellen.

Een leuke Oeteldonksjaal van Apollo sokken

Omdat Den Bosch in het dorp Oeteldonk verandert tijdens carnaval zijn boerenkielen en boerenjassen erg populair om te dragen. Met een leuke Oeteldonksjaal maak je de outfit dan helemaal af. Deze rood-wit-geel gestreepte Oeteldonksjaal houd je bovendien ook lekker warm wanneer je een carnavalsoptocht bekijkt of andere feestelijkheden buiten bijwoont. En wil je je Oeteldonkse outfit echt helemaal compleet maken, dan bestel je meteen bij je Oeteldonksjaal bijpassende handschoenen en een muts in de Oeteldonkse driekleur. Carnaval vier je dus helemaal in Oeteldonk stijl met de Oeteldonksjaal en andere feestelijke accessoires van Apollo.

Een echte Oeteldonksjaal, muts of handschoenen voor alle leeftijden

Bij Apollo Sokken kun je in de webshop de gekste carnavalsartikelen met de Oeteldonkse kleuren vinden voor alle leeftijden. Bestel bijvoorbeeld een warme Oeteldonktrui of een Oeteldonksjaal als je carnaval gaat vieren in Den Bosch. De Oeteldonksjaal kun je bestellen in verschillende uitvoeringen, zoals de gebreide Oeteldonksjaal met franjes. Ook voor kinderen kun je diverse items vinden in Oeteldonkse kleuren, zoals sjaals, mutsen, handschoenen en beenwarmers. Heel schattig is bijvoorbeeld de warme Oeteldonkse kikkermuts voor baby’s of de baby feestwanten in rood, wit en geel. Of bestel een compleet setje met een Oeteldonksjaal, wanten en vingerloze handschoenen voor kinderen. Met een Oeteldonksjaal is je carnavalsoutfit pas echt compleet.

Een mooie Oeteldonksjaal van Apollo Sokken voor een lage prijs

Ga je carnaval vieren in Den Bosch en zoek je nog een paar betaalbare accessoires zoals een Oeteldonksjaal, dan kun je terecht bij Apollo Sokken. Bij ons kun je namelijk altijd de meest voordelige party items bestellen zoals leuke accessoires voor carnaval. Door bij Apollo een leuke Oeteldonksjaal te bestellen hou je geld in je zak, wat je goed kunt gebruiken als je carnaval gaat vieren. Een mooie Oeteldonksjaal bestellen voor een lage prijs dat kan bij Apollo Sokken. 

Snel nog een Oeteldonksjaal online bestellen

Wil je nog snel even wat leuke accessoires bestellen voor carnaval in Den Bosch zoals een echte Oeteldonksjaal? Dan heb je een ruime keus in de webshop van Apollo Sokken, want bij ons vind je tal van accessoires in de Oeteldonkse kleuren. En staat carnaval al voor de deur zodat je op korte termijn een Oeteldonksjaal nodig hebt, zorg dan dat je je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur verstuurt, dan kun je de sjaal de dag erna al omslaan. En bestel meteen nog wat andere feestartikelen zoals een bijpassende Oeteldonktrui of muts, want bestel je voor €39,- of meer aan producten dan betalen wij de verzendkosten.