Bamboe T-shirt voor jongens

Bij Apollo Sokken kun je verschillende basics kopen voor volwassen en kinderen van bamboe, bijvoorbeeld een superzacht bamboe T-shirt voor jongens. Dit bamboe T-shirt voor jongens is een reuze handig kledingstuk wat niet mag ontbreken in de kledingkast van je kind.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Bamboe Jongens T-Shirt - Ronde Hals - 6-Pack - Voordeel
     42,50
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Het bamboe T-shirt voor jongens heeft een comfortabele pasvorm en een mooi ontwerp met een ronde hals. Je kind kan het T-shirt dragen onder een trui of gewoon bij een spijkerbroek. Door het materiaal leent het bamboe T-shirt voor jongens zich ook uitstekend om in te sporten. Wil je dus een bamboe T-shirt voor jongens kopen dan kun je terecht bij Apollo Sokken.

Een duurzaam bamboe T-shirt voor jongens om elke dag  te dragen

Bamboe heeft bijzondere eigenschappen, zowel als gewas en als grondstof voor textiel. Bamboe groeit ontzettend snel omdat het feitelijk een soort gras is, en heeft daardoor tijdens de groei geen bestrijdingsmiddelen of extra bemesting nodig. Daarbij verbruikt bamboe in verhouding tot andere gewassen relatief weinig water en is het in staat om de bodemkwaliteit te verbeteren. Dit duurzame alternatief voor de textielindustrie levert een ontzettend fijn materiaal op om te dragen. Een bamboe T-shirt voor jongens voelt superzacht aan op je huid, is antistatisch en hypoallergeen. Bovendien heeft een bamboe T-shirt voor jongens antibacteriële eigenschappen en is het materiaal goed in staat om transpiratievocht te absorberen zodat vervelende geurtjes geen kans krijgen.

Apollo basic bamboe T-shirt voor jongens met een mooie pasvorm

De Apollo bamboe T-shirt voor jongens zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd bamboe. Het ontwerp van het bamboe T-shirt is simpel en stijlvol met een ronde hals en korte mouwtjes. Naast bamboe is er ook duurzaam katoen en elastaan verwerkt in het bamboe T-shirt voor jongens zodat het materiaal lekker meebeweegt als je kind gaat spelen of sporten. Door de temperatuurregulerende eigenschappen voelt het bamboe T-shirt voor jongens warm aan in de winter en juist koel op de huid in de zomermaanden. Onze bamboe T-shirt voor jongens kun je bestellen in verschillende kleuren en de kindermaten 110 tot en met 164. 

Duurzame bamboe T-shirt voor jongens voor een lage prijs

Bij Apollo Sokken is duurzame productie een belangrijk uitgangspunt, en daarom zijn onze bamboe T-shirt voor jongens zo ecologisch mogelijk geproduceerd. Schadelijke stoffen worden gemeden en onze medewerkers werken in goede en gezonde omstandigheden. Daarnaast vinden we het eveneens belangrijk dat iedereen een kwalitatief bamboe T-shirt moet kunnen kopen, en daarom proberen we onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Het is dus mogelijk om een betaalbaar bamboe T-shirt voor jongens te bestellen, kijk daarvoor in de webshop van Apollo Sokken. 

Een mooi bamboe T-shirt voor jongens online bestellen bij Apollo Sokken

Wil je nog een bamboe T-shirt voor jongens kopen voor een lage prijs dan kun je dat doen in de webwinkel van Apollo Sokken. Afgezien van de voordelige prijzen voor een bamboe T-shirt voor jongens hanteren we ook zeer korte levertijden. Bestel een bamboe T-shirt voor jongens op een doordeweekse dag voor 16.00 om het de volgende dag in huis te kunnen hebben. En naast het assortiment met bamboe T-shirts kun je bij ons ook bamboe ondergoed en sokken voor jongens bestellen. En bestel je voor meer dan €39,- aan producten in onze webshop, want dan zijn de verzendkosten gratis zodat je nog voordeliger een bamboe T-shirt voor jongens kunt kopen. 

 

Top bonus offers from 1xbet for sports betting and casino games.