Sneakersokken heren van biologisch katoen

Zou je binnenkort nieuwe heren Apollo sneakersokken van biologisch katoen willen kopen, dan kun je een kijkje nemen in het assortiment van Apollo Sokken. In onze webwinkel hebben we namelijk een grote collectie met basics van organisch katoen zoals ook sneakersokken van biologisch katoen.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Apollo sneakersokken zijn korte enkelsokjes en nagenoeg niet te zien wanneer je sneakers draagt onder een korte broek. Bij ons vind je sneakersokken van biologisch katoen in verschillende kleuren en maten waardoor je altijd wel een paar kunt vinden wat perfect past bij je sneakers. Kijk onder het assortiment biologisch katoen in de Apollo webshop als je heren sneakersokken van biologisch katoen wilt kopen.

De voordelen van onze duurzame heren Apollo sneakersokken van biologisch katoen

Er zitten nogal wat voordelen aan om een paar van onze sneakersokken van biologisch katoen te kopen. Voor de productie van de sneakersokken van biologisch katoen die je kunt vinden in de webshop van Apollo is gebruik gemaakt van organisch katoen dat is geproduceerd volgens de strenge richtlijnen van het GOTS-keurmerk (Global Organic Textile Standard). Deze katoen is milieuvriendelijk geteeld en verwerkt tot een eindproduct, en de arbeiders hebben in goede en veilige omstandigheden hun werk kunnen doen.

Een set van comfortabele sneakersokken van biologisch katoen voor heren

Afgezien van de voordelen voor het milieu zijn onze sneakersokken van biologisch katoen zeer prettig en comfortabel om te dragen. Het katoen is namelijk een ademend materiaal wat goed vocht kan absorberen, waardoor het uitermate geschikt is om te verwerken in sneakersokken. Onze sneakersokken van biologisch katoen kun je dus de hele dag dragen zonder dat je vochtige voeten krijgt. Natuurlijk hebben onze sneakersokken van biologisch katoen een hele fijne pasvorm en blijven ze goed op hun plek zitten door de pique cuff die niet knelt om je enkels. Je kunt onze heren sneakersokken van biologisch katoen bestellen in een set van 3 of 4 paar in verschillende kleuren en dessins en in de maten 35/38 tot 43/46.  

Duurzame sneakersokken van biologisch katoen voor heren voor een aantrekkelijke prijs

Onze sneakersokken van biologisch katoen worden met zorg geproduceerd van organisch katoen wat voldoet aan de strenge eisen van het GOTS-keurmerk. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen houden we zelf de controle over het productieproces van onze sneakersokken van biologisch katoen. Tegelijkertijd zorgen we ook dat we de kosten laag houden waardoor we jou onze sneakersokken van biologisch katoen voor een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. De beste webwinkel om duurzaam geproduceerde sneakersokken van biologisch katoen te bestellen voor een lage prijs is daarom Apollo Sokken. 

Heren sneakersokken van biologisch katoen online bestellen

Wanneer je snel een paar nieuwe Apollo sneakersokken van biologisch katoen wil bestellen, dan ga je naar de webwinkel van Apollo Sokken. Plaats dan voor 4 uur ’s middags je bestelling voor deze organische enkelsokjes om er zeker van te zijn dat ze de volgende dag al bij je worden afgeleverd. Onze sneakersokken van biologisch katoen voor heren hebben altijd een lage prijs en worden bovendien altijd per 3 of 4 paar verpakt, afhankelijk van het model dat je kiest. Daarbovenop kun je nog meer besparen als je in totaal meer dan €39,- aan producten in onze webshop bestelt. Voordelig heren sneakersokken van biologisch katoen bestellen doe je daarom altijd bij Apollo Sokken.

Top bonus offers from 1xbet for sports betting and casino games.