Een grappige giftbox voor dames bestellen van Apollo sokken

Ben je op zoek naar een grappig cadeau, dan is de giftbox voor dames van Apollo Sokken misschien een origineel idee. Er zijn veel gelegenheden om iemand een leuk cadeau te geven, bijvoorbeeld een verjaardag of een feestdag als Valentijnsdag.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

26 items

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Ice popsicle sokken giftbox
   6,95
 2. Soft ice cream sokken giftbox
   6,99
 3. Sushi sokken giftbox
   6,95
 4. French fries sokken giftbox
   6,95
 5. Hamburger sokken giftbox
   6,95
 6. Pizza sokken giftbox
   6,95
 7. Dames sokken giftbox glitter lurex II
   9,95
 8. Dames sokken giftbox glitter lurex I zwart-goud-brons
   9,95
 9. Dames sokken giftbox vrolijke print I
   9,95
 10. Dames sokken giftbox good vibe lurex i
   11,95
 11. Dames sokken giftbox glitter lurex
   9,95
 12. Dames sokken giftbox tropical zwart-wit
   11,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

26 items

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Als je fantasie je even in de steek laat en je het even niet meer hebben we bij Apollo Sokken een leuke giftbox voor dames met daarin vrolijke sokken waar je sowieso blij van wordt. In onze giftboxen vind je kwalitatieve sokken met grappige prints in een bepaald thema, zoals Hamburger sokken met vrolijke hamburgers erop die zijn verpakt in een echt hamburgerdoosje. En zoek je een leuk cadeautje voor iemand die veel van honden houdt, dan geef je een giftbox voor dames paar sokken waar super grappige hondjes op staan. Wil je ook zo’n leuke giftbox voor dames bestellen van Apollo Sokken, ga dan snel naar de categorie gifts in onze webshop.

Een originele giftbox voor dames waar iedereen blij van wordt

Er is niets leuker dan een ander een cadeau te geven, en speciaal daarvoor kun je bij Apollo Sokken een leuke giftbox voor dames bestellen. Een giftbox voor dames bestaat uit één tot 3 paar sokken in een bepaald thema die je krijgt toegestuurd in een mooie toepasselijke verpakking. De giftbox voor dames Soft Ice Cream bestaat bijvoorbeeld uit een paar sokken in een softijs thema die heel toepasselijk is verpakt in een ijsbekertje. En de giftbox voor dames met een sushi thema bestaat uit een paar sokken die zodanig zijn opgerold dat het net lijkt of je twee stuks sushi in een doosje krijgt.

Wat voor gelegenheid er ook is om iemand een leuk cadeau te geven, met de giftbox voor dames van Apollo Sokken heb je gegarandeerd succes. 

Een giftbox voor dames in verschillende grappige thema’s van Apollo Sokken

De giftbox voor dames is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende thema’s, zodat je voor iedereen en elke gelegenheid wel een passend cadeau kunt vinden. Zoek je een grappig kleinigheidje voor iemand die veel van pizza’s houdt, dan bestel je bijvoorbeeld de giftbox voor dames Pizza waarbij je een paar sokken met pizza ingrediënten erop verbeeld verpakt krijgt in de vorm van een pizzapunt. En wil je iets leuks geven voor Valentijnsdag aan je lief, dan hebben we speciaal daarvoor drie paar sokken in een mooie verpakking met verschillende romantische prints erop. Een giftbox voor dames bestellen van Apollo sokken kan in de maten 36/41 of 42/47. 

Een leuke giftbox voor dames met hoogwaardige sokken

Als je iemand een cadeau geeft wil je natuurlijk wel dat het kwaliteit heeft. Daar kun je van op aan als je een giftbox voor dames zou bestellen bij Apollo Sokken, want al onze beenmode en dus ook de sokken die we voor een giftbox voor dames produceren voldoen aan onze hoge eisen. De kwaliteit kunnen we garanderen omdat we de productie van onze sokken in eigen beheer houden, en dat stelt ons ook in de mogelijkheid om de kosten voor de productie laag te houden. En daarom kun je bij Apollo Sokken een giftbox voor dames bestellen met daarin hoogwaardige sokken voor een hele kleine prijs. 

Een giftbox voor dames kun je online bestellen bij Apollo Sokken

Zoek je nog een leuk cadeau dan kun je een grappige giftbox voor dames bestellen in de webshop van Apollo Sokken. En is er haast bij, zorg dan dat je de bestelling op een werkdag doet voor 4 uur ’s middags, want dan kun je de volgende dag al iemand blij maken met een giftbox voor dames. En heb je een bestelling in de webshop van Apollo gedaan waarvan de waarde meer is dan €39,-, dan komen wij het gratis bij je bezorgen.