Oktoberfest sjaal voor heren

Reis je dit jaar naar München af om het Oktoberfest te vieren of zoek je een Tiroler outfit voor carnaval? Dan hebben we voor jou in onze webshop een echte authentieke Oktoberfest sjaal voor heren.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Tiroler sjaal
     4,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

 Een Oktoberfest sjaal voor heren is een onmisbare accessoire als je je Tiroler outfit echt helemaal compleet wilt maken. Je kunt deze Oktoberfest sjaal voor heren op verschillende manieren dragen, bijvoorbeeld losjes geknoopt om je nek of om je pols. In de webshop van Apollo kun je verschillende Oktoberfest sjaal voor heren bestellen die voorzien zijn van echte Tiroler prints. Zoek je nog net die laatste accessoire om je Tiroler outfit compleet mee te maken, bestel dan een Oktoberfest sjaal voor heren in onze webshop.

Een mooie Oktoberfest sjaal voor heren met diverse prints van Apollo Sokken

Met de juiste accessoires kun je ervoor zorgen dat een feestkostuum er echt authentiek uitziet. Een Een Oktoberfest sjaal voor heren zorgt voor dat authentieke feestelijke accent bij je je lederhosen. Je kunt de Oktoberfest sjaal voor heren op verschillende manieren dragen: Steek de sjaal bijvoorbeeld in je broekzak, wikkel hem om je pols of knoop hem losjes om je nek. De Oktoberfest sjaal voor heren is vierkant van vorm en verkrijgbaar in verschillende prints zodat je een mooie match kunt maken met de rest van je Oktoberfest outfit. Bestel bijvoorbeeld de zwarte Oktoberfest sjaal voor heren bedrukt met witte Edelweiss bloemen of de Oktoberfest sjaal voor heren met een blauw-wit ruitpatroon. Een echte Oktoberfest sjaal voor heren kan dus het verschil maken tussen een leuke of een geweldige outfit.

Een Oktoberfest sjaal voor heren van duurzaam katoen

Apollo Sokken staat al jaren garant voor kwaliteit. We produceren al onze producten dan ook in eigen beheer, van de everyday basics tot onze feestkleding. Op deze manier kunnen we erop toezien dat er tijdens het productieproces geen kwalijke stoffen worden gebruikt en dat er waar mogelijk alleen met duurzame materialen wordt gewerkt. Voor een Oktoberfest sjaal voor heren wordt bijvoorbeeld duurzaam katoen gebruikt wat beter is voor het milieu. 

Een voordelige Oktoberfest sjaal voor heren van Apollo Sokken

Bij Apollo vinden we betaalbaarheid een belangrijk uitgangspunt, en dat geldt ook voor onze feestkleding. En we doen daarom ons best om de productiekosten zo laag mogelijk te houden zodat jij voordelige Oktoberfest kleding kunt kopen. Zoek je dus een voordelige Oktoberfest sjaal voor heren die van hoogwaardige materialen is gemaakt, dan kun je deze bestellen bij Apollo Sokken.

Snel een Oktoberfest sjaal voor heren online bestellen

Ga je carnaval vieren in een lederhosen of vertrek je in het najaar naar München voor het echte Oktoberfest dan kun je niet zonder een echte Oktoberfest sjaal voor heren. Je deze Oktoberfest sjaal voor heren makkelijk en snel bestellen in de webshop van Apollo Sokken. En niet alleen het bestellen gaat snel, ook het bezorgen van de sjaal kan binnen 24 uur, mits je hem op een werkdag voor 16.00 hebt besteld. Onze Oktoberfest sjaal voor heren is sowieso al scherp geprijsd, maar wil je nog voordeliger uit zijn bestel dan meteen van die warme Tiroler sokken. Want als je voor meer dan €39,- aan producten bij Apollo Sokken bestelt dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. Maak je feest outfit dus helemaal compleet met zo’n authentieke Oktoberfest sjaal voor heren van Apollo Sokken.