Bamboe slips dames

Wil je graag een paar mooie bamboe slips voor dames kopen met een fijne pasvorm? Dan kun je daarvoor terecht in de webwinkel van Apollo Sokken, want in ons assortiment damesondergoed vind je verschillende modellen bamboe slips voor dames.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Het fijne aan bamboe slips voor dames is dat het materiaal ontzettend fijn en zacht aanvoelt op je huid tijdens het dragen. Bovendien beschikt het textiel wat is gemaakt is van bamboe over hypoallergene en antibacteriële eigenschappen en kan het goed vocht absorberen. Bij Apollo zijn slips van bamboe altijd laag van prijs, dus duik snel in ons assortiment als je een paar bamboe slips voor dames wilt bestellen. 

Comfortabele bamboe slips voor dames die je elke dag met plezier zal dragen

Comfortabel ondergoed wat je elke dag kunt dragen heeft een fijne pasvorm en zit lekker. Bij het ontwerpen van onze bamboe slips voor dames hebben we deze voorwaarden meegenomen en het resultaat is een slip die je met veel plezier elke dag zal dragen. Onze bamboe slips voor dames hebben we ontworpen zonder naden om te voorkomen dat je last krijgt van huidirritaties. En nog een voordeel, door het naadloze ontwerp is de onderbroek niet zichtbaar onder een nauwsluitende broek of rok. De Apollo bamboe slips voor dames zien er mooi en elegant uit, en voelen zacht en soepel aan als je ze draagt. Wat je dus ook gaat doen, je kunt de bamboe slips voor dames van Apollo elke dag dragen.

Bamboe slips voor dames met hypoallergene en antibacteriële eigenschappen

Stel je hoge eisen aan je ondergoed, dan kies je voor de bamboe slips voor dames. Deze slips hebben een fijne pasvorm en een mooie afwerking en kun je elke dag bij iedere activiteit dragen. Maar wat onze bamboe slips voor dames bijzonder maakt zijn de eigenschappen van het materiaal. Bamboe heeft wanneer het verwerkt is in textiel hypoallergene en antibacteriële eigenschappen. Dat betekent dat je deze slip kunt dragen als je een gevoelige huid hebt, en dat nare geurtjes geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. En daarnaast zijn bamboe slips voor dames goed in staat om transpiratievocht te absorberen. Je kunt onze bamboe slips voor dames bestellen in een handig multipack, wat leverbaar is in verschillende kleuren en de maten small, medium, large en extra large.

Betaalbare bamboe slips voor dames van duurzaam geproduceerd bamboe

Bamboe is een fantastisch materiaal om te gebruiken in de textielproductie. Het gewas groeit ontzettend snel, je kunt het telen zonder bestrijdingsmiddelen en extra bemesting en het heeft veel minder water nodig dan katoen. Daarom gebruiken we graag bamboe bij Apollo, en produceren we onze bamboe slips voor dames in eigen beheer op basis van een duurzaam productieproces. Bovendien kun je bij Apollo altijd voordelig bamboe slips voor dames kopen, dus doe je portemonnee en het milieu een plezier en bestel snel een paar bamboe slips voor dames. 

Bamboe slips voor dames online bestellen 

Je kunt deze fijne bamboe slips voor dames makkelijk online bestellen in de webwinkel van Apollo Sokken. Je kunt binnen een dag de bamboe slips al thuis verwachten mits je ze voor 16.00 uur op een werkdag hebt besteld. En onze voordelige bamboe slips kunnen gratis worden thuisbezorgd wanneer je voor meer €39,- bij ons bestelt, genoeg reden dus om meteen een bijpassend dames hemd of een paar bamboe sokken in je winkelmandje te doen. Voordelig en snel bamboe slips voor dames bestellen, dat is allemaal mogelijk bij Apollo Sokken. 

Top bonus offers from 1xbet for sports betting and casino games.