Comfortabel de Nijmeegse vierdaagse doorkomen? Kies voor wandelsokken van Apollo-sokken.nl

De derde week van juli is het weer zover, de grootste wandelprestatietocht ter wereld! Meer dan 45.000 deelnemers,  met meer dan 70 verschillende nationaliteiten, van 11 tot 90+ jaar, komen elk jaar naar Nijmegen om vier dagen 30, 40 of 50 kilometer te wandelen in de Waalstad en haar prachtige bosrijke omgeving. Iedereen heeft allemaal hetzelfde felbegeerde doel: het 4Daagsekruisje.

Wandelsokken voor heren en dames, betaalbaar en van hoge kwaliteit

Of je nu 30, 40 of 50 kilometer gaat lopen, iedereen heeft als doel om de 4Daagse volledig uit te lopen. Binnen deze dagen wordt er veel van je lichaam geëist. Een goed begin begint bij jezelf! Degelijke wandelsokken welke zorgen voor een optimale drukverdeling, naadloos zijn en een niet knellende boord hebben zijn eigenschappen die niet mogen ontbreken bij jouw wandelsokken. De unisex wandelsokken van Apollo-sokken.nl beschikken over al deze eigenschappen en zorgen voor comfortabele kilometers tijdens jouw grootste uitdaging van het jaar.

Actie Wandelsokken

Het is aftellen tot de 104de editie van Nijmeegse vierdaagse. Bestel jouw nieuwe wandelsokken eenvoudig in de webshop van Apollo-sokken.nl. Je kunt nog tot donderdag 18 juli gebruik maken van de code: apollo-4Daagse-10 voor 10% korting op de gehele collectie van Apollo-sokken.nl. Ben je dus ook op zoek naar comfortabele sokken voor na je wandeling? Wij beschikken over een groot assortiment duurzame sokken zoals bamboe sokken en biologisch katoenen sokken. Deze sokken worden gekenmerkt door hun handgekettelde teennaad, luxe uitstraling en vocht en tempratuur regulerende werking, wel zo fijn na een lange wandeling. Bestel je inclusief 10% korting voor meer dan €25,- dan krijg je tevens gratis bamboe sokken cadeau! Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 16.00 uur dan worden deze de volgende werkdag bij je thuis bezorgd.

Duurzaam geproduceerde wandelsokken voor de vierdaagse

Wist je dat wij van Apollo-sokken.nl al onze producten in eigen beheer produceren? Door het productieproces van onze producten nauwlettend in de gaten te houden kunnen wij goede kwaliteit producten bieden tegen de scherpste prijzen van Nederland! Wij geloven in een duurzame toekomst en daarom maken wij onze wandelsokken van gerecyclede wol en katoen, welke op een ecologisch verantwoorde manier wordt geproduceerd.

Shop heren  | Shop Dames

Onze keuzes voor tijdens en na de wandeling: