Apollo-sokken.nl Loves Nature!

Ervaar het zachte karakter van onze Apollo Bamboe producten. Deze producten bestaan voornamelijk uit bamboe, dat wil zeggen dat ze gemaakt zijn van de vezels van de bamboeplant. Door dit te mengen met andere stoffen krijg je het juiste niveau van duurzaamheid, comfort en de juiste look.

Deze populaire bamboestof heeft een aantal unieke eigenschappen en is minder belastend voor het milieu. Bamboe wordt gekenmerkt doordat het antibacteriële, hypoallergenen, vochtabsorberende en antistatische eigenschappen heeft. Gebruikers met een gevoelige huid waarderen het ultrazachte karakter van de bamboe stof. Apollo bamboe producten zijn licht, ademend, soepel en een genot om te dragen. Bovendien heeft de stof tempratuurregulerende eigenschappen, waardoor de bamboe sokken verfrissend zijn in de zomer en comfortabel warm in de winter.

Bamboe sokken By Apollo =

  • Antibacterieel
  • Lichtgewicht
  • Tempratuurregulerend
  • Minder belastend voor het milieu

 

Bamboe basis sokken voor heren en dames

Ervaar het zachte karakter van bamboe basis sokken van Apollo. Deze elegante (business) sokken wil je het liefst elke dag dragen. Extreem zacht, met pique cuff en handgekettelde teennaad voor extra comfort. Deze comfortabele unisex bamboe sokken zijn verkrijgbaar in de kleur zwart, grijs, antraciet en blauw in de maten 35/38 – 39/42 – 43/46 en 47/50 bij Apollo-sokken.nl.

3-Pack voor €8,95,-

Bestel Bamboe sokken voor heren  Bestel Bamboe sokken voor dames

Bamboe fashion sokken voor heren

Ervaar de stijlvolle bamboe herensokken fashion van Apollo. Deze modieuze sokken wil je het liefst iedere dag dragen. Extreem zacht, met pique cuff en handgetekkelde teennaad voor extra comfort. Deze modieuze sokken zijn gemaakt van de vezels van de bamboeplant en zijn licht, soepel, ademend en erg fijn om te dragen. De bamboe herensokken fashion van Apollo werken in de zomer verkoelend en in de winter juist verwarmend. De juiste textielmix zorgt voor extra draagcomfort, stevigheid en zorgt voor een luxe uitstraling. De bamboe herensokken fashion zijn in diverse unieke prints en dessins verkrijgbaar in de webshop van Apollo-sokken.nl.

6-Pack voor €16,95

Bestel bamboe fashion sokken voor heren

Bamboe basis sneakersokken voor heren en dames

Beleef het zacht karakter van deze bamboe sportieve sneakersokken voor heren en dames. Deze basis sneakersokken zijn superzacht, met pique cuff en handgekettelde teennaad voor extra draagcomfort. Dankzij de extra versterking op de hiel en het elastiek om de wreef blijven deze sokken extra goed zitten. Deze unisex bamboe sneakersokken zijn uitermate geschikt voor iedere sportactiviteit en beschikken over een ademende mash op de bovenkant van de voet wat zorgt voor extra ventilatie.

Basic 3-Pack €6,95

Basic 3-Pack met Mash €7,95

Bestel heren Bestel Dames

Bamboe Fashion sneakersokken voor heren

Comfortabele Apollo bamboe sneakersokken voor heren met dessin. Deze modieuze sneakersokken draag je op een zomerse dag het liefst iedere dag. Superzacht, met pique cuff en handgekettelde teennaad voor extra comfort. Het unieke dessin in combinatie met het heerlijke draagcomfort, stevigheid en uitstraling maakt dit de ideale dagelijkse sneakersokken voor heren.

6-Pack voor €14,95

Bamboe Fashion sneakersokken voor dames

Unieke Bamboe sneakersokken voor dames van Apollo. Deze sneakersokken voor dames met fashion dessin zijn gemaakt van de vezels van de bamboeplant, werken vocht absorberend en zijn antistatisch. De mix met andere textielsoorten zorgt voor het juist draagcomfort, stevigheid en luxe uitstraling. Jouw ideale duurzame dames sneakersokken om iedere dag te dragen.

6-Pack €13,95

Bestel Bamboe heren sneakersokken fashion

Bamboe Footies voor heren en dames

Beleef het zachte karakter van de Apollo bamboe lage sneakersokken met eventueel een badstof zool. Deze lage sneakersokken, in de regel vaak footies genoemd, beschikken over een extra lage uitsnede en de ergonomische vorm maakt deze sokken onzichtbaar in je schoenen. Dankzij de siliconen hiel en de platte naden blijft de sok goed en comfortabel zitten. Het populaire bamboetextiel kent een aantal unieke eigenschappen en is minder milieubelastend om te produceren. Jouw ideale sneakersokken voor iedere dag!

3-Pack Bamboe Footies basic  €6,95

3-Pack Bamboe Footies met badstof zool €7,95

Bestel Heren Bestel Dames

Bamboe basic sneaker Footies

Ben je op zoek naar comfortabele kousenvoetjes welke niet afzakken? Deze bamboe footies of kousenvoetjes beschikken over een platte voor en achterkant, die niet snijd en perfect aansluit rondom de voet. Deze Bamboe kousenvoetjes zijn ideaal om te dragen in sneakers of ballerina’s en worden gemaakt van de vezels van de bamboeplant. Dit populaire bamboetextiel heeft een goede stevigheid, hoog draagcomfort en een nette uitstraling.

3-Pack €7,95

Bestel Heren Bestel Dames

Bamboe kindersokken basic

Ben je zelf ook zo’n fan van bamboe sokken? Apollo-sokken.nl beschikt over een ruim assortiment bamboe kindersokken in diverse kleuren en maten. Laat je kind het zachte karakter beleven van de Apollo Bamboe kindersokken geleverd in een aantrekkelijk 4-Pack. Deze sokken draagt je kind het liefst iedere dag! Naadloos, superzacht, met pique cuff en handgekettelde teennaad voor extra comfort. Bamboe is van nature antibacterieel, hypoallergeen, vochtabsorberend en antistatisch. Gebruikers met een gevoelige huid waarderen het superzachte karakter. De bamboe kindersokken zijn verkrijgbaar in de maten 23/26 – 27/30 – 31/34 -35/38, in de kleuren zwart, navy blauw, multi roze en multi grijs.

4-Pack €8,95

Bestel Jongens Bestel Meisjes

Bamboe kids sneakersokken

Heerlijk comfortabele Bamboe sneakersokken voor kinderen in een aantrekkelijk 4-Pack. Deze sokken dragen je kinderen het liefst iedere dag op een heerlijke zomerdag. Het superzachte karakter en handgekettelde teennaad zorgen voor een heerlijk draagcomfort. Dankzij de verhoogde hiel met extra lipje sluiten deze sneakersokken voor kinderen goed aan om de voeten en schieten ze niet weg tijden het lopen. De bamboe kids sneakersokken zijn verkrijgbaar in de maten 23/26 - 27/30 – 31/34 -35/38 in de kleuren multi roze, wit, navy blauw en zwart. De ideale sneakersokken voor kinderen!

4-Pack €7,95

Bestel Jongens Bestel Meisjes