Oeteldonk sokken

Tijdens carnaval zie je iedereen in Den Bosch de straat op gaan met rood, wit en gele kleding, de kleuren van de vlag van Oeteldonk. Want vergis je niet, met carnaval ben je niet in de stad Den Bosch maar in Oeteldonk, een gezellig dorp waar iedereen elkaar kent.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

De vlag van Oeteldonk bestaat uit 3 gekleurde banen in het rood, wit en geel, en soms zie je ook de afbeelding van een kikker op de vlag. Om te laten zien dat je er helemaal bij hoort draag je dus iets in de Oeteldonkse kleuren, bijvoorbeeld vrolijke Oeteldonk sokken. Je kunt in de Apollo Sokken webshop Oeteldonk sokken bestellen in verschillende uitvoeringen en maten, naast nog veel meer feestelijke Oeteldonkse kleding en accessoires. Kijk op onze website onder de categorie Party als je onze Oeteldonk sokken wilt bestellen. 

De leukste Oeteldonk sokken voor een gezellige carnaval in Den Bosch

Carnaval in Oeteldonk gaat net iets anders dan in de andere plaatsen waar dit volksfeest wordt gevierd. Carnaval was in Den Bosch lange tijd verboden, en de bevolking bedacht een list om het feest weer te kunnen vieren. Den Bosch zou tijdens carnaval geen stad zijn maar een dorp. Ook zouden ze de zaak wat serieuzer aanpakken dan in andere plaatsen waar men zich als in de gekste kostuums hulden. Geen alaaf en geen malle kostuums dus voor de mensen in Oeteldonk, maar een boerenkiel met een rood-wit-geel gestreepte sjaal. Vandaar dat je in Den Bosch niet voor de dag kunt komen zonder rood-wit-gele accessoires, zoals de leuke Oeteldonk sokken. Trek de Oeteldonk sokken aan bij je boerenkiel samen met een Oeteldonkse sjaal en muts. Of trek van die grappige gestreepte Oeteldonk sokken aan die tot haverwege je bovenbenen komen, leuk voor onder een korte broek of een jurk. 

Warme voeten met de Oeteldonk sokken van Apollo

De leukste accessoires en kleding in de Oeteldonkse kleuren kun je vinden in de webwinkel van Apollo Sokken. Naast de feestelijke Oeteldonk sokken kun je bij ons terecht voor een echte Oeteldonkse sjaal, mutsen, beenwarmers en shirts. We hebben verschillende feestelijke Oeteldonk sokken in ons assortiment, zoals de comfortabele gestreepte sokken of de gekke gestreepte over-de-kniekousen. Onze Oeteldonk sokken zijn gemaakt van duurzaam katoen en hebben een fijne pasvorm zodat je de hele dag en nacht kunt blijven dansen en hossen zonder dat de sokken afzakken. 

Voordelige Oeteldonk sokken bestellen in de webwinkel van Apollo

Bij Apollo is carnavalskleding altijd betaalbaar, en dat komt goed uit als je Oeteldonk sokken wilt kopen. Wij verzorgen zelf de productie van onze Oeteldonk sokken zodat we je kunnen garanderen dat het productieproces duurzaam is opgezet en dat we alleen de allerbeste materialen gebruiken. Voor kwalitatieve en betaalbare Oeteldonk sokken kun je dus terecht in de webwinkel van Apollo. 

Feestelijke Oeteldonk sokken online bestellen bij Apollo Sokken

Voordat je afreist naar Den Bosch om carnaval te vieren ga je eerst langs de webshop van Apollo Sokken om Oeteldonk sokken te bestellen. En bestel meteen een paar Oeteldonk sokken voor de rest van je gezin of voor je vrienden, want zodra je bestelling €39,- of meer bedraagt betalen wij de verzendkosten. Heb je op een doordeweekse dag voor 4 uur ’s middags Oeteldonk sokken besteld in de Apollo webshop, dan kun je er de volgende dag al mee gaan feesten. Voordelig feestelijke Oeteldonk sokken kopen doe je dus in de webshop van Apollo Sokken.

Top bonus offers from 1xbet for sports betting and casino games.