Hipster ondergoed

Wil je comfortabel hipster ondergoed kopen, en zoek je een winkel waar je dat voordelig kunt doen? Dan zit je hier goed, want bij Apollo sokken hebben we altijd een uitgebreide collectie basics op voorraad, zoals mooi en comfortabel hipster ondergoed. Een hipster is te omschrijven als de vrouwelijke variant op een boxershort die je lager op je heupen draagt. De hipster is ondergoed wat door de lagere uitsnijding en de nauwsluitende pasvorm ideaal om te dragen met een spijkerbroek of wanneer je gaat sporten. Wil je voordelig hipster ondergoed bestellen, kijk dan eerst eens in de webwinkel van Apollo waar je verschillende modellen hipsters kunt vinden.

Een Apollo hipster is ondergoed wat je bij elke gelegenheid kunt dragen

Wil je ondergoed wat lekker zit, ook als je de hele dag actief bezig bent? Kies dan voor een hipster, dat is ondergoed voor dames wat een beetje lijkt op een lager uitgesneden boxershort. Hipster ondergoed blijft door de nauwsluitende pasvorm en de elastische tailleband altijd goed zitten, en dat maakt het ideaal ondergoed om in te sporten. In onze webshop kun je diverse soorten hipster ondergoed bestellen in verschillende kleuren en maten. En ons hipster ondergoed is verkrijgbaar in verschillende materialen die met elkaar gemeen hebben dat ze duurzaam zijn geproduceerd een ademende kwaliteiten hebben. Het hipster ondergoed van Apollo kun je elke dag met plezier aan, wat je ook gaat doen.

Apollo hipster ondergoed van duurzame materialen

Het hipster ondergoed van Apollo wordt in eigen beheer gemaakt van duurzame materialen. We gebruiken voor ons hipster ondergoed bijvoorbeeld biologisch katoen met een GOTS-keurmerk wat op een milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd. Naast biologisch katoen gebruiken we duurzame bamboe als grondstof voor onze hipsters. Deze materialen zijn veel vriendelijker voor het milieu omdat ze minder co2-uitstoot veroorzaken en er ook minder water nodig is tijdens de teelt en de productie. Het gebruik van deze natuurlijke materialen voor ons hipster ondergoed heeft daarnaast als voordeel dat ze allerlei nuttige eigenschappen hebben. Zo is biologisch katoen goed in het opnemen van vocht en heeft bamboe hypoallergene eigenschappen waardoor de hipsters ook geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.  

Betaalbaar hipster ondergoed van Apollo

Dat we zulke hoogwaardige materialen gebruiken wil niet zeggen dat ons hipster ondergoed duur is. Integendeel, al ons damesondergoed is standaard zeer laag geprijsd. We kunnen van deze lage prijzen vragen omdat we alles zelf produceren. Dat scheelt ons namelijk flink in de kosten waardoor we de prijzen van ons damesondergoed laag kunnen houden. Voordelig hipster ondergoed kun je dus bestellen bij Apollo. 

Voordelige hipster ondergoed kun je online bestellen

Wil je voordelig hipster ondergoed online bestellen, dan kun je dat het beste doen in de webwinkel van Apollo Sokken. In ons assortiment vind je verschillende duurzaam geproduceerde hipsters voor een lage prijs. Als je een hipster in onze webshop zou bestellen op een werkdag voor 4 uur ’s middags, dan kunnen we ervoor zorgen dat hij de volgende dag nog bij je wordt afgeleverd. Ons hipster ondergoed wordt voordelig per 2 of 3 stuks verpakt in een multipack, en zou je nog wat extra voordeel willen dan wacht je tot je bestelling meer dan €39,- bedraagt. We komen dan gratis en voor niets je bestelling afleveren, waardoor hipster ondergoed kopen nog voordeliger wordt.

 

Feestelijke kerstactie: Gratis 3 of 5-pack sokken t.w.v €8,95 bij jouw volgende bestelling! Klik hier voor meer informatie.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst