Gala handschoenen

Ga je naar een gala en zoek je nog een paar mooie gala handschoenen om je mooie outfit mee te completeren? Dan kun je bij Apollo in de webwinkel kijken, want bij ons vind je de mooiste gala handschoenen voor dames en heren. Bij een gala horen strikte regels, en alhoewel het dragen van handschoenen geen verplichting is op een gala worden ze wel vaak gedragen. Heb je nog een paar gala handschoenen nodig voor bij je gala jurk of rokkostuum, of zoek je voor een feestoutfit een paar mooie satijnen handschoenen, dan hebben we in onze webwinkel verschillende modellen op voorraad. Kijk dus in de categorie Party in onze webshop als je van plan bent om een paar elegante gala handschoenen te bestellen.

Op een gala kunnen echte gala handschoenen van Apollo Sokken niet ontbreken

Mooie gala handschoenen mogen niet ontbreken aan je outfit als je naar een gala gaat. Het dragen van handschoenen is niet verplicht, maar is een van de accessoires die je gala outfit compleet maken. Als je handschoenen naar een gala draagt is het handig om te weten wat de etiketten zijn. Zo hou je je gala handschoenen als dame ten alle tijden aan omdat ze een onderdeel vormen van je outfit. Je mag de handschoenen uittrekken tijdens het diner, maar dat hoeft niet. Als je de hele dag je mooie handschoenen aan houdt, dan wil je natuurlijk wel dat ze comfortabel zitten. De gala handschoenen Apollo hebben daarom een zeer comfortabele pasvorm zodat je ze de hele avond probleemloos kunt dragen.

Mooie gala handschoenen voor heren en dames

Voor gala’s en feestelijke gelegenheden kun je bij Apollo in de webshop verschillende mooie accessoires bestellen, waaronder een paar gala handschoenen voor heren en dames. In ons assortiment hebben we gala handschoenen in een aantal modellen en van verschillende materialen. Bestel bijvoorbeeld de extra lange satijnen gala handschoenen. Deze handschoenen zijn wel 60 centimeter lang en zien er door de satijnen glans extra sjiek uit. Ook heel mooi zijn de satijnen handschoenen met een gerimpelde armdelen die je kunt bestellen in verschillende kleuren om een match te maken met jouw outfit. Je kunt bij ons ook diverse gala handschoenen voor heren bestellen met een comfortabele pasvorm. Met onze gala handschoenen word je het stralende middelpunt van elk feest.

Voordelig gala handschoenen kopen bij Apollo Sokken

Voor een gala wil je uiteraard handschoenen aan van een hoge kwaliteit. Bij Apollo hebben we prachtige gala handschoenen voor dames en heren die je met plezier de hele avond wilt dragen en een mooie luxe uitstraling hebben. We gebruiken alleen de beste materialen voor onze handschoenen, en omdat we de handschoenen in eigen beheer produceren kunnen we er ook voor zorgen dat er geen onnodige kosten worden gemaakt. Dat is de reden dat gala handschoenen altijd voordelig zijn bij Apollo Sokken. Kwalitatieve gala handschoenen kopen voor een lage prijs, dat kan dus bij Apollo Sokken. 

Feestelijke gala handschoenen kun je online bestellen

Wil je een paar kwalitatieve gala handschoenen bestellen, dan is dat eenvoudig te doen in de webwinkel van Apollo Sokken. We kunnen ervoor zorgen dat je morgen deze feestelijke handschoenen al kunt aantrekken, mits je ze vandaag voor 16.00 uur hebt besteld en het geen weekend is. En bestel je naast de handschoenen nog andere producten zodat je totale bestelling meer dan €39,- bedraagt dan komen we het gratis bij je thuisbrengen. Dat maakt gala handschoenen kopen bij Apollo Sokken dus extra feestelijk!

Feestelijke kerstactie: Gratis kerstsokken bij jouw volgende bestelling! Klik hier voor meer informatie.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Satijnen handschoenen princess
   6,95
 2. Satijnen handschoenen gerimpeld
   7,95
 3. Satijnen handschoenen 60 cm
   7,95
 4. Lange handschoenen satijn 40 cm
   5,95
 5. Satijnen handschoen - gala handschoenen 20 cm
   5,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst