Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons mogen verheugen op gezelligheid, cadeautjes, en natuurlijk, geweldige kortingen! Bij Apollo Sokken maken we van Black Friday een feest voor je voeten met onweerstaanbare aanbiedingen die je sokken zullen doen afglijden van opwinding. Van 17 november tot en met 27 november brengen we je de meest fantastische deals op onze hoogwaardige sokken en andere producten!

Sokken voor dagen – Gratis sokken bij je bestelling!

November is de maand van vrijgevigheid bij Apollo Sokken. Bij aankoop van 2 paar sokken krijg je nu niet alleen kwalitatieve sokken om je voeten warm te houden, maar we geven je ook een gratis 3-pack of 5-pack sokken ter waarde van €8,95! Gebruik simpelweg de code 'GRATIS SOKKEN' bij het afrekenen en laat je sokkenlade overstromen met stijl en comfort

Black Friday Spectaculaire Deals – 17-11 t/m 27-11

Alsof dat nog niet genoeg is, rollen we voor Black Friday de rode loper uit voor jouw voeten. Tien dagen lang, van 17 november tot en met 27 november, kun je genieten van waanzinnige kortingen op een breed scala aan Apollo-sokken. Of je nu op zoek bent naar casual sokken, sportieve sokken of elegante sokken voor speciale gelegenheden, we hebben iets voor iedereen!

Of je nu de perfecte sokken zoekt om je stijl aan te vullen of op zoek bent naar het ultieme cadeau voor je dierbaren, Apollo Sokken heeft het allemaal. En met onze Black Friday-deals wordt het shoppen van de leukste sokken een nog groter feest!

Dus waar wacht je nog op? Trek je oude sokken uit en laat Apollo Sokken je voeten omhullen in comfort en stijl. Bezoek onze website tussen 17 en 27 november om te profiteren van deze waanzinnige Black Friday-aanbiedingen. En vergeet niet de code 'GRATIS SOKKEN' te gebruiken voor die extra dosis sokken plezier bij elke bestelling van 2 paar sokken.

Apollo Sokken biedt je een Black Friday vol met stijlvolle stappen en comfortabele voeten aan!