Sinterklaas handschoenen

Is Sinterklaas weer in het land en ben je één van de hulp Sinterklazen? Een sinterklaaskostuum is niet compleet zonder de witte Sinterklaas handschoenen. Bij Apollo kun je deze Sinterklaas handschoenen bestellen voor bij je Sinterklaas outfit zodat je in vol ornaat opwachting kunt maken als goede Sint. In de webshop van Apollo Sokken vind je in onze webshop verschillende feest- en carnavalsartikelen, waaronder diverse items voor een sinterklaas kostuum. Kijk dus eerst in onze webshop als je nog een paar mooie Sinterklaas handschoenen wilt kopen. 

Sinterklaas handschoenen van Apollo Sokken voor een compleet sinterklaas kostuum

Wanneer je voor een Sinterklaasviering de rol van hulp Sinterklaas op je neemt, dan horen daar uiteraard een mijter, staf en een mantel bij. Wat ook niet mag ontbreken zijn de witte Sinterklaas handschoenen. Met deze Sinterklaas handschoenen zie je eruit als de echte Sinterklaas, en kun je vriendelijk wuiven naar de kinderen en cadeautjes en pepernoten uitdelen. Het voordeel van de Sinterklaas handschoenen is dat ze je handen warm houden, en dat is wel zo prettig in December. Ze zijn niet van de echte te onderscheiden, dus met de Sinterklaas handschoenen van Apollo kun je zo op pad als hulp Sinterklaas. 

Sinterklaas handschoenen en andere sinterklaasartikelen van Apollo

Sinterklaas vieren kan niet zonder Sint en Piet, en die moeten uiteraard de juiste kostuums aan hebben. Ga je verkleed als Sinterklaas, dan moet je de kleine details als de Sinterklaas handschoenen niet vergeten, want door deze handschoenen is je sinterklaas outfit pas echt compleet. De Sinterklaas handschoenen van Apollo zijn gemaakt van katoen en hebben door het elastaan wat erin is verwerkt een mooie aansluitende pasvorm. Bovendien zorgen de Sinterklaas handschoenen ook voor wat warmte en kunnen je transpiratie snel opvangen en afvoeren, dus ze zijn zeer comfortabel om de hele dag te dragen. Je kunt de Sinterklaas handschoenen van Apollo bestellen in de maten M tot en met XXL. 

Betaalbare Sinterklaas handschoenen kopen bij Apollo

Bij Apollo kun je in de webshop onder de categorie Party de leukste feestartikelen en accessoires bestellen voor een zeer voordelige prijs. Ook voor het jaarlijks terugkerende sinterklaasfeest hebben we diverse accessoires in huis, zoals de echte Sinterklaas handschoenen. Omdat we onze Party artikelen zelf produceren kunnen we de productiekosten laag houden. Daardoor kunnen we erop toezien dat het productieproces zo ecologisch mogelijk verloopt, en kunnen we de prijzen in onze webshop laag houden. Wil je dus voordelig Sinterklaas handschoenen kopen en daarbij niet bezuinigen op de kwaliteit, dan kun je dus terecht in de webwinkel van Apollo Sokken. 

Echte Sinterklaas handschoenen online bestellen

Ga je op pad als hulp Sinterklaas en heb je voor je outfit nog een paar echte Sinterklaas handschoenen nodig? Dan kun je de Sinterklaas handschoenen zeer voordelig bestellen in de webshop van Apollo Sokken. En moet je deze week al je opwachting maken als goede Sint, en heb je nog geen handschoenen? Bestel dan voor 16.00 uur een paar Sinterklaas handschoenen, en zorg dat je dat doet op een werkdag zodat we meteen de bestelling kunnen verwerken en ervoor zorgen dat je ze binnen 24 uur in huis hebt. Je kunt nog veel meer artikelen voor Sinterklaas vinden bij Apollo, zoals echte veegpieten handschoenen. Dus bestel deze ook maar meteen, want bedraagt je bestelling meer dan €39,- dan betalen wij de verzendkosten. Het Sinterklaasfeest is pas compleet als je de Sinterklaas handschoenen aan hebt van Apollo Sokken!

 

Feestelijke kerstactie: Gratis kerstsokken bij jouw volgende bestelling! Klik hier voor meer informatie.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Handschoenen met buttons luxe
     8,95
  2. Katoenen handschoen 40 cm deluxe
     12,95
  3. Handschoenen katoen luxe
     9,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst