Pieten handschoenen

Is de stoomboot van Sinterklaas weer in aantocht en heb je een pieten outfit nodig? Dan kun je terecht bij Apollo Sokken, want bij ons vind je alles om een pieten outfit compleet mee te maken. Natuurlijk denk je bij een pieten outfit meteen aan de kleurrijke pofbroeken en de pietenmuts met een veer, maar een heel belangrijk detail zijn de pieten handschoenen. Zoek je nog een paar mooie handschoenen voor een veegpiet dan kun je deze dus vinden in het Party assortiment van Apollo, waar al onze feest- en carnavalskleding onder gecategoriseerd is. Kijk dus snel in onze webshop als je nog een paar pieten handschoenen nodig hebt. 

Pieten handschoenen van Apollo Sokken voor een compleet sinterklaasfeest

Wanneer je voor een Sinterklaasviering een pietenpak nodig hebt dan kun je niet zonder een paar pieten handschoenen. Pieten hebben over het algemeen een geschminkt gezicht, maar je handen zijn iets minder makkelijk te schminken. Je raakt continue dingen aan en deelt pepernoten uit waardoor de schmink snel van je handen zal verdwijnen. Bovendien is het ook niet echt smakelijk dat al het snoepgoed wat je uitdeelt onder de schmink zit. Een simpele oplossing voor het probleem is het dragen van pieten handschoenen. Deze handschoenen in het zwart of wit verhullen je handen zodat je ze niet hoeft te schminken. Of je nu verkleed gaat als een grijze-, zwarte-, regenboog- of veegpiet, met een paar pieten handschoenen van Apollo zie je er geloofwaardig uit. 

Pieten handschoenen in verschillende maten van Apollo

Een Sinterklaasfeest kan niet zonder Sint en Piet, en daar horen uiteraard de juiste kostuums bij. Vergeet dan niet de kleine details zoals de pieten handschoenen, want met deze handschoenen is je pietenpak pas echt compleet. De pieten handschoenen van Apollo zijn gemaakt van katoen en hebben een mooie aansluitende pasvorm. De handschoenen zorgen ook voor wat warmte, dus ga je in de koude decembermaand de straat op voor een Sinterklaasviering, dan blijven je handen lekker warm met deze pieten handschoenen. De pieten handschoenen zijn ook verkrijgbaar in kindermaten, dus wil je kind als piet verkleed naar school, dan hebben de daarvoor mooie bijpassende pieten handschoenen in ons assortiment. Je kunt de pieten handschoenen bestellen in de maten XXS tot en met XXL. 

Voordelig pieten handschoenen kopen bij Apollo

Bij Apollo kun je diverse feestartikelen en accessoires zeer voordelig bestellen en dat geldt ook voor onze pieten handschoenen. Onze Party artikelen produceren we zelf, en daardoor kunnen we de kosten laag houden. En we kunnen je daardoor ook garanderen dat we voor onze party accessoires alleen de beste materialen gebruiken.Voordelig pieten handschoenen bestellen van de beste kwaliteit, dat doe je dus in de webwinkel van Apollo Sokken. 

Echte pieten handschoenen kun je online bestellen

Mis je nog een paar pieten handschoenen voor bij je pietenpak, dan kun je deze handschoenen eenvoudig en snel bestellen in de webshop van Apollo Sokken. En staat Sinterklaas al bijna voor de deur zorg dan dat je ze op een werkdag voor 16.00 uur hebt besteld, want dan kunnen wij je handschoenen voor een veegpiet binnen 24 uur leveren. Je kunt bij Apollo nog veel meer artikelen voor Sinterklaas vinden, zoals echte Sinterklaas handschoenen. Bestel die ook maar meteen, want als je voor meer dan €39,- aan producten in onze webshop gaat afrekenen dan betalen wij de verzendkosten. Het sinterklaasfeest is pas compleet met de pieten handschoenen van Apollo Sokken!

 

Feestelijke kerstactie: Gratis kerstsokken bij jouw volgende bestelling! Klik hier voor meer informatie.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Handschoenen met buttons luxe
   8,95
 2. Katoenen handschoen 40 cm deluxe
   12,95
 3. Handschoenen katoen luxe
   9,95
 4. Handschoenen katoen - zwarte pieten handschoenen
   5,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst