Naadloze sokken

Als je het ook zo vervelend vindt dat er van die harde naden in je sokken zitten, bestel dan de volgende keer naadloze sokken bij Apollo Sokken. Naadloze sokken hebben geen harde naden die blaren of andere huidirritaties kunnen veroorzaken. In de webwinkel van Apollo kun je verschillende modellen naadloze sokken bestellen voor heren, dames en kinderen die gemaakt zijn van duurzame materialen. Je kunt dus altijd wel een paar naadloze sokken vinden die bij je passen, wat je er ook mee gaat doen. Wil je ook van die fijne naadloze sokken bestellen, kijk dan snel in onze webwinkel waar deze sokken altijd voordelig zijn geprijsd.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

93 items

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

93 items

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Comfortabele naadloze sokken die je de hele dag probleemloos kunt dragen

De naadloze sokken van Apollo zijn zeer comfortabel om te dragen. Met deze sokken kun je geen last krijgen van huidirritaties of blaren doordat de sokken geen harde naden hebben. Soms hebben de sokken alleen een handgekettelde teennaad, die heel zacht is en nauwelijks voelbaar. Naadloze sokken zijn te bestellen in verschillende modellen, kleuren en maten, dus je kunt voor elke gelegenheid en bij elke outfit wel een paar passende sokken vinden. Kies bijvoorbeeld voor naadloze sportsokken of sneakersokken om aan te trekken naar de sportschool of naadloze footies voor in je instapschoenen. En voor mensen met gevoelige voeten door diabetes hebben we speciale naadloze antipress sokken. Deze sokken knellen niet en verdelen de druk gelijkmatig over het hele onderbeen. 

Betaalbare naadloze sokken uit duurzame productie

Met de naadloze sokken van Apollo haal je echte kwaliteit in huis, want onze sokken worden gemaakt van de beste materialen. Al onze sokken produceren we in eigen beheer op duurzame wijze, zonder daarbij giftige stoffen te gebruiken. We werken ook bij voorkeur met organische grondstoffen voor onze naadloze sokken, zoals biologisch katoen, bamboe en Modal. Deze natuurlijke materialen hebben ook weldadige eigenschappen waar je van kunt profiteren als je deze naadloze sokken draagt. Naadloze sokken van bamboe zijn bijvoorbeeld hypoallergeen en dus geschikt voor mensen met een gevoelige huid en Modal kan heel goed transpiratievocht absorberen. De naadloze sokken van Apollo zijn een weldaad voor je voeten en vriendelijk voor het milieu.

Altijd voordelige naadloze sokken bestellen voor dames en heren bij Apollo

Betaalbaarheid is eveneens een belangrijk uitgangspunt tijdens de productie van onze naadloze sokken. We hebben de productieketen zo kort mogelijk gehouden om onnodige kosten te voorkomen. En dat werkt want de prijzen voor onze naadloze sokken zijn altijd laag. De meest voordelige naadloze sokken bestellen doe je dus in de webwinkel van Apollo Sokken.

Snel naadloze sokken online bestellen in de webshop van Apollo

Wil je snel voordelige naadloze sokken bestellen, dan kun je dat het beste doen in de webwinkel van Apollo Sokken. Je kunt gewoon vanuit huis een paar sokken selecteren en met een druk op de knop je bestelling plaatsen. En ontvangen we je bestelling voor deze sokken op een werkdag voor 16.00 dan kunnen we je sokken de volgende dag nog laten bezorgen. Bij Apollo kun je ook naadloos ondergoed voor heren, dames en kinderen bestellen. En aangezien je geen verzendkosten betaalt als je voor meer dan €39,- bestelt loont het dus om nog even verder te winkelen. Snel en voordelig naadloze sokken bestellen doe je dus in de webwinkel van Apollo.