Kinder BH

Ben je op zoek naar een kinder bh voor jonge meiden? Dan kun je bij Apollo in de webwinkel kijken, want wij hebben betaalbaar meisjesondergoed in ons assortiment zoals een kinder bh. Een kinder bh of een topje is prettig om te dragen onder een shirt of een trui, en is iets minder warm dan een meisjeshemd. Bij ons in het assortiment kun je een kinder bh vinden gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, die speciaal ontworpen zijn om opgroeiende meiden voldoende comfort en ondersteuning te bieden. Kijk wanneer je een kinder bh wilt bestellen dus eerst in de Apollo webshop naar ons actuele aanbod, want bij ons kun je altijd voordelig een meisjes bh kopen.

Een leuke kinder bh die elke dag gedragen kan worden

Je wilt uiteraard dat alleen de beste materialen zijn gebruikt voor de kleding die je koopt voor je kinderen. Maar aangezien kinderen vrij snel uit hun kleren groeien is de prijs ook een belangrijk punt waar je op let. Bij Apollo bieden we daarom comfortabele everyday basics voor kinderen als ondergoed, T-shirts en sokken van hoogwaardige materialen voor een lage prijs. Bestel bijvoorbeeld een mooie meisjes bh van bamboe met hypoallergene en antibacteriële eigenschappen. Het bamboe wat we hebben gebruikt is afkomstig uit duurzame productie en milieuvriendelijk gekweekt. Het meisjes topje is door het gebruik van bamboe ook ademend, warmte regulerend en antistatisch. Daardoor kan een kinder bh van Apollo moeiteloos gedragen worden bij elke activiteit. 

Een Apollo meisjes bh in verschillende kleuren met een optimale pasvorm

Een kinder bh van Apollo is zodanig ontworpen dat het rekening houdt met de beoogde doelgroep. Zo hebben we elastaan verwerkt in de kinder bh zodat het topje goed mee rekt als je kind aan het bewegen of sporten is. En de kinder bh biedt voldoende ondersteuning en comfort voor een opgroeiend meisje. Je kunt een meisjes bh bestellen in onze webshop in verschillende materialen als katoen en bamboe in verschillende kleurcombinaties. De meisjes topjes zijn voordelig in multi pack verpakt en je kunt ze bestellen in de kindermaten 110 tot en met 164. 

Een duurzaam geproduceerde kinder bh kopen voor een scherpe prijs

Een kinder bh van Apollo is net als al ons andere ondergoed in eigen beheer geproduceerd. Eigen productie stelt ons in de gelegenheid om de meest duurzame keuzes te maken, zowel qua materiaal als wat betreft de inrichting van het productieproces. We kunnen daardoor schadelijke stoffen vermijden en biologisch katoen en duurzaam geteelde bamboe gebruiken om ons kinderondergoed te maken. En bovendien heeft eigen productie ook als voordeel dat we beter de kosten voor de productie in de hand kunnen houden, waardoor jij altijd voordelig een kinder bh kunt kopen bij Apollo. 

Een mooie kinder bh online bestellen

Zou je nog een mooie kinder bh voor jonge meiden willen bestellen, dan doe je dat altijd voordelig in de webshop van Apollo. Wanneer je meisjes topjes bestelt worden ze voordelig per 3 verpakt aan je verzonden, en dat kan ook nog gratis als je voor €39,- of meer in onze webshop hebt besteld. En wil je niet lang wachten op je bestelling dan is dat bij Apollo geen probleem. Als je de kinder bh voor 4 uur ’s middags op een doordeweekse dag hebt besteld dan wordt het binnen 24 uur bij je bezorgd. De snelste en voordeligste manier om een kinder bh te bestellen is dus online in de webshop van Apollo Sokken.  

Feestelijke kerstactie: Gratis kerstsokken bij jouw volgende bestelling! Klik hier voor meer informatie.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst