Geen producten gevonden voor deze selectie.

Biologisch katoenen hemd voor heren

Bij Apollo Sokken kun je verschillende basics kopen als ondergoed en sokken die gemaakt zijn van duurzame materialen, waaronder bijvoorbeeld een hemd van biologisch katoen. Een hemd is een kledingstuk wat altijd handig is om in de kast te hebben. Je draagt een hemd van biologisch katoen bijvoorbeeld onder je overhemd of een trui. En wil je maximale bewegingsvrijheid hebben, dan draag je het hemd ook als je naar de sportschool gaat. Het is logisch dat je zo’n veelzijdig kledingstuk ook in onze webshop kunt vinden. Kijk in onze webshop bij heren onderkleding als je een Apollo hemd van biologisch katoen wil kopen.

Een Apollo hemd van biologisch katoen biedt veel voordelen

Er zijn veel voordelen op te noemen die je kunnen overtuigen om een hemd van biologisch katoen te kopen. Een hemd van biologisch katoen wat je bij ons in de webshop koopt worden bijvoorbeeld gemaakt van katoen wat is geproduceerd volgens de strenge richtlijnen van het GOTS-keurmerk (Global Organic Textile Standard). Deze katoen is milieuvriendelijk geteeld en verwerkt tot een eindproduct, en voor de teelt van de katoenplanten is ook aanzienlijk minder water gebruikt. Bovendien hebben de arbeiders in goede en veilige omstandigheden hun werk kunnen doen, en hebben onze katoenproducenten een eerlijke prijs gekregen voor hun product.

Een hemd van biologisch katoen voor heren met een goede pasvorm

Een Apollo hemd van biologisch katoen is niet alleen gunstig voor het milieu, je hebt er ook persoonlijk baat bij om zo’n hemd te kopen. Een hemd van biologisch katoen is namelijk fijn om te dragen omdat het materiaal ademende eigenschappen heeft en goed in staat is om vocht te absorberen. Mocht je dus gaan transpireren dan wordt het vocht meteen afgevoerd zodat het hemd niet klam aan zal voelen op je rug. Het hemd van biologisch katoen is mouwloos, en heeft een soepele fit. En een hemd van biologisch katoen van Apollo heeft een zeer comfortabele pasvorm waardoor je hem elke dag kunt dragen, wat je ook gaat doen. 

Een hemd van biologisch katoen voor heren van Apollo voor een lage prijs

Wanneer je bij Apollo Sokken een hemd van biologisch katoen zou bestellen, dan kunnen we garanderen dat deze gemaakt is van biologisch katoen wat voldoet aan het GOTS-keurmerk. We houden namelijk zelf toezicht op de productie van onze ondermode zodat we het productieproces zo duurzaam mogelijk kunnen inrichten. En nog een voordeel, een hemd van biologisch katoen van Apollo heeft altijd een lage prijs. Wanneer je dus een webwinkel zoekt waar je een duurzaam geproduceerd hemd van biologisch katoen kunt kopen, dan kom je vanzelf uit bij Apollo Sokken. 

Een heren hemd van biologisch katoen online bestellen

Het is heel eenvoudig om snel zo’n veelzijdig hemd van biologisch katoen online te bestellen. Je gaat namelijk naar de webwinkel van Apollo Sokken waar je voor 4 uur ’s middags je bestelling plaatst voor een hemd van biologisch katoen. Doe je dat op een werkdag dan wordt het hemd de volgende dag al bij je afgeleverd. Om nog meer te besparen kun je ook door winkelen totdat je in totaal voor meer dan €39,- aan producten in je winkelmandje hebt, want dan betalen wij de verzendkosten. Voordelig een heren hemd van biologisch katoen bestellen kun je dus het beste doen bij Apollo Sokken.