Giftbox voor mannen

Zoek je een origineel cadeau voor een man, dan is het wellicht een leuk idee om de giftbox voor mannen van Apollo Sokken te geven. Deze grappige cadeaudoos is leuk om te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag, Valentijnsdag of kerst, en is de ideale oplossing voor als fantasie je even in de steek laat.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

49 items

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Heren boxershort giftbox muziek
     15,95
  2. Heren boxershort giftbox medical & health
     17,95
  3. Heren boxershort giftbox casual print
     17,95
  4. Heren boxershort giftbox bbq & vlees
     17,95
  5. Heren boxershort giftbox gereedschap I
     17,95
  6. Heren boxershort giftbox happy fruits
     15,95
  7. Heren boxershort giftbox smileys I
     15,95
  8. Heren boxershort giftbox tropical I
     15,95
  9. Heren boxershort giftbox summertime
     17,95
  10. Heren boxershort giftbox friet & hotdog
     17,95
  11. Heren boxershort giftbox japan
     15,95
  12. Heren boxershort giftbox muziek
     15,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

49 items

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

In de webshop van Apollo Sokken kun je kiezen voor een giftbox met sokken of een geschenkdoos met boxershorts voor mannen, zoals bijvoorbeeld de leuke cadeaudoos met grappige prints in een muziekthema of een giftbox met sokken met een vrolijk vakantiethema.

Een originele giftbox met sokken voor heren voor een leuk cadeau idee

Iemand blij maken met een aardig cadeau is leuk om te doen. Er is dan ook altijd wel een goede gelegenheid te bedenken om een cadeau te geven. Bij Apollo Sokken kun je in de webshop verschillende leuke cadeau ideeën vinden, zoals een leuke giftbox met sokken of een geschenkdoos met boxershorts. Een giftbox met sokken bestaat uit een feestelijke thema verpakking met één tot 3 paar sokken. Kies bijvoorbeeld voor een giftbox voor mannen in een bier thema, dan krijg je een paar grappige sokken in een echt blik toegestuurd. Of kies voor de hamburger sokken geschenkdoos waarbij een paar leuke sokken met hamburger prints verpakt is in een echt hamburgerdoosje. Met zo’n grappige giftbox met sokken voor mannen maak je goede sier bij elke gelegenheid. 

Een giftbox voor mannen met 2 grappige boxershorts in geschenkverpakking

Naast een grappige giftbox met sokken kun je eveneens kiezen voor een cadeaudoos met boxershorts. Een cadeaudoos met boxershorts bestaat uit 2 verschillende boxershort in allerlei grappige thema’s. Gaat je zoon op vakantie naar Japan, geef hem dan de giftbox voor mannen met boxershorts in een Japan thema. En houd je man van klussen dan is hij vast blij met een geschenkdoos met daarin 2 boxershorts met grappige gereedschap printjes. De boxershorts zijn verpakt in een mooie cadeauverpakking en verkrijgbaar in de maten Small tot en met Extra Large.

Een leuke giftbox voor mannen met hoogwaardige sokken of boxershorts voor een lage prijs

Al onze producten worden duurzaam geproduceerd van hoogwaardige materialen, en dat is niet anders als je een geschenkdoos bij ons bestelt. We kiezen waar mogelijk altijd voor het duurzame alternatief, zoals gerecyclede wol en biologisch katoen en vermijden het gebruik van giftige stoffen. En dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn dat blijkt wel als je bij ons in de webshop kijkt want een giftbox voor mannen is bij ons voordelig van prijs. 

Een leuke giftbox voor mannen kun je online bestellen

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau idee, dan kunnen we zo’n grappige giftbox voor mannen aanraden. Bestel de geschenkdoos met sokken of boxershorts eenvoudig via onze website, en we kunnen het snel laten bezorgen als de bestelling op een werkdag doet voor 4 uur ’s middags bij ons binnen is. De ontvanger kan dan de dag erna al worden verrast met zo’n leuke cadeaudoos. Je kunt ook nog andere leuke cadeaus bij ons bestellen zoals bijvoorbeeld speciale cadeaus met een kerst thema. En bestel je voor meer is dan €39,- in onze webshop dan komen wij de cadeaus gratis bij je bezorgen!