Bedsokken dames

Heb je altijd koude voeten dan zijn de bedsokken voor dames van Apollo Sokken echt een uitkomst. Deze warme sokken houden je voeten warm en stimuleren de doorbloeding.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

14 items

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

14 items

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Je kunt bedsokken dragen als je ’s avonds lekker relaxed op de bank zit. Je kunt bedsokken ook dragen in bed, want deze sokken zitten lekker comfortabel en knellen niet. Bovendien koop je bij ons altijd bedsokken voor een zeer scherpe prijs. Genoeg redenen dus om snel naar ons assortiment met bedsokken voor dames te kijken in de webshop. 

Warme bedsokken voor dames kopen

Met de bedsokken voor dames van Apollo Sokken hoef je goed last meer te krijgen van koude voeten. We hebben verschillende modellen bedsokken voor dames in het assortiment. Je hebt een ruime keuze uit verschillende kleuren dessins zodat je een paar bedsokken kunt selecteren die perfect passen bij je huispak of je onesie. De comfortabele bedsokken zijn ideaal voor een gezellige avond op de bank met een filmpje of een goed boek. Met onze bedsokken voor dames heb je dus nooit meer koude voeten.  

Draagcomfort met deze elastische warme bedsokken voor dames

Onze bedsokken voor dames onderscheiden zich door het hoge draagcomfort dat ze bieden. Deze zachte en elastische slaapsokken vormen zich goed om je voet zonder ze af te knellen, en stimuleren de doorbloeding. We gebruiken voor onze bedsokken zachte garens als chenille die lekker zacht aanvoelen en zeer elastisch zijn. En door de zachte materialen zijn onze bedsokken voor dames ook ideaal om in te slapen als je altijd last hebt van koude voeten.

Bedsokken voor dames in verschillende kleuren en maten

In de webwinkel van Apollo Sokken kun je kiezen uit verschillende kleuren en maten bedsokken voor dames. De bedsokken van zacht garen zijn er bijvoorbeeld in stijlvolle dessins als pied-de-poule en nostalgische ruitpatronen. De zachte bedsokken voor dames zijn ook te verkrijgen in allerlei vrolijke trendy dessins als dierenprints, bolletjes en strepen. Met deze bedsokken voor dames zie je er dus ook thuis altijd modieus uit. De bedsokken voor dames kun je in onze webshop bestellen in de maten 35-38 en 39-42.

De beste kwaliteit bedsokken voor dames voor scherpe prijs

Om een zo groot mogelijk draagcomfort te bieden maken we onze bedsokken voor dames alleen van de allerbeste materialen. Onze sokken worden in eigen beheer geproduceerd zodat we kunnen garanderen dat het productieproces zo ecologisch- en biologisch verantwoord mogelijk verloopt en dat er geen schadelijke stoffen worden gebruikt. We zorgen er ook voor dat de werkomstandigheden van onze producenten goed zijn en dat ze een eerlijk bedrag krijgen voor hun producten. En door de productie in eigen hand te houden kunnen we altijd de laagste prijs bieden voor onze bedsokken voor dames.

Bedsokken voor dames bestel je in de webshop van Apollo Sokken

Wil je warme voeten hebben dan zit je wel goed met de warme bedsokken voor dames van Apollo Sokken. In onze webshop kun je deze bedsokken snel en makkelijk bestellen, en als je dat 16.00 uur doet dan heb je de bedsokken de volgende dag al in huis. Onze slaapsokken zijn per 2 of 3 paar verpakt, wat extra voordelig is. En je kunt nog meer voordeel krijgen als je voor meer dan €39,- aan producten bestelt, want dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.